top of page
Copy of milonga (2).jpg
Speciale evenementen

 
Maart - juni 2023

Je zou kunnen denken aan stretchen als iets dat alleen door hardlopers of gymnasten wordt uitgevoerd. Maar we moeten ons allemaal uitstrekken om onze mobiliteit en onafhankelijkheid te beschermen. "Veel mensen begrijpen niet dat stretchen regelmatig moet gebeuren.

1.jpg

Claudio Coppola

WORKSHOP & DJ  

17/02/2023 

Danser sinds 2003, docent sinds 2009, voordat tango Claudio werd opgeleid als muzikant, waardoor hij bruggen kon slaan tussen tangomuziek en dans. Zijn pedagogie wordt gevoed door een multidisciplinaire aanpak en hij is altijd op zoek naar verschillende methoden en vormen van lesgeven die studenten kunnen helpen op hun reis in de wereld van de tango.

2.jpg

Emanuela Rossi

& Juan Malizia

SPECIAAL EVENEMENT
02, 03 & 04 juni

Voor het eerst in Brussel, een van de meest erkende professionals, de wereldkampioenen van tangoscenario 2017, Manuela Rossi & Juan Malizia. 

 

Manuela Rossi & Juan Malizia, grote maestro's en dansers, onze inspiratie en onze idolen. 

Voor degenen die ze niet kennen, Manuela en Juan zijn uitzonderlijke tangodansers van salon en podium met een echte tanguera-essentie. De erkenning van hun meesterschap door alle Argentijnse dansers, hun internationale succes en hun toetreding tot de titel van wereldkampioen maken ons zeer vereerd om hen in Brussel te ontvangen. 

Claudio Coppola.jpg

Tango Il Faut

WORKSHOP & SHOW

26/05/2023

Tango Il Faut begon in 2010 als een nieuwe frisse benadering van tangomuziek. In 2014 namen ze "Tarde de domingo" op (gesponsord door de National Academy of Tango) en later "Avanti" in 2017 met gastartiesten. In 2023 brengen ze hun meest recente album uit: "Agitando el avispero". Een album vol energie waarin Tango Milonguero en Tango Nuevo naast elkaar bestaan.

bottom of page