top of page
3.jpg
Manuela Rossi en Juan Malizia
02, 03 & 04 juni

Voor het eerst in Brussel, een van de meest erkende professionals, de wereldkampioenen van tangoscenario 2014, Manuela Rossi & Juan Malizia. 

 

Manuela Rossi en Juan Malizia, grote maestro's, choreografen en dansers, onze inspiratie en onze idolen. 

 

Voor wie ze niet kent, Manuela en Juan zijn uitzonderlijke tangodansers van salon en podium met een echte tanguera-essentie. De erkenning van hun meesterschap door alle Argentijnse dansers, hun internationale succes en hun toetreding tot de titel van wereldkampioen maken ons zeer vereerd hen in Brussel te mogen ontvangen. Sindsdien reizen en geven ze les over de hele wereld en zijn ze een veelgevraagd choreograaf. Veel professionele topdansers doen een beroep op hen voor hun technische expertise, of voor hun unieke choreografie compositie.

 

PS: De dansers die we je aanbieden om te ontdekken tijdens deze beroemde Stromae Weekends zijn de beste ter wereld, zo niet in het universum!

HUN ACHTERGRONDEN

Manuela Rossi en Juan Malizia dansen sinds 2012 samen.

 

Juan begon met tango op zeer jonge leeftijd, op 14-jarige leeftijd, in zijn geboorteplaats San Nicolas, en voegde later ondersteuning toe van andere disciplines zoals jazz, ballet en ook vechtsporten. Manuela was haar hele jeugd balletdanseres tot ze 19 was. Ze studeerde af als professioneel balletdanseres aan de Nationale Balletschool van Argentinië: "Ze volgde een tweejarig intensief programma aan de Ecole Supérieure de Danse de Cannes in Frankrijk met een UNESCO studiebeurs.

 

Beiden begonnen tango met andere partners, maar hadden veel van hun belangrijkste leraren gemeen. 

Dansers, docenten en choreografen, ze hebben deel uitgemaakt van vele shows en gezelschappen over de hele wereld, zoals 'Cafe de los Angelitos', 'Tango Lovers', 'Tango Legends', 'Dramatic Tango' en 'Ayres de Tango'.

 

Juan maakt al vele jaren deel uit van de show "Tango Fire", evenals "Tango a Tierra", "Corporación Tangos", "Piazzolla Tango", "Tango Palace", "Rojo Tango", "Tangos Corazónicos" en " Tango x 2".

 

Manuela, aan de andere kant, heeft deelgenomen aan "Tanguera", "Tango Porteño", "Esquina Carlos Gardel" en speelde de hoofdrol in de Volkswagen Polo-advertentie "Last Tango in Compton" in 2010.

 

In 2014 werkten ze mee aan de wereldberoemde film "Our Last Tango" waar Juan de hoofdrol had als jonge Juan Carlos Copes.

 

Het was ook hetzelfde jaar dat ze het Wereldkampioenschap Tango in Buenos Aires wonnen in de categorie Stage Tango; in eerdere edities was Juan subkampioen in 2006 en Manuela in 2009, 2010 en 2011.

 

Andere competitieve titels zijn Vals-kampioenen tijdens de Metropolitan Tango Competition 2014 en Tango en Vals subkampioenen tijdens de editie van 2013.

 

Sinds 2015 zijn ze een half jaar op tournee geweest, als dansers, docenten, choreografen en juryleden van de meest prestigieuze tango-evenementen, festivals, wedstrijden en scholen ter wereld.

⬇️ BEKIJK ONS PROGRAMMA

☼ DONDERDAG - 01 JUNI ☼

Open slots voor privélessen.

☼VRIJDAG - 02 JUNI ☼

🕟19u30 - 21u00 workshop 1

 Cross en parallel systeem. De wandeling dansen. Verschillende opties van Caminatas die de bloedsomloop en vloeibaarheid helpen.

➟ Alle niveaus

🕙21:00 - 02:00 Milonga - DJ Jens-Ingo Brodesser

👉Show rond 23:30 door Manuela Rossi & Juan Malizia

 

☼ZATERDAG - 03 JUNI ☼

🕟15:00 - 16:30 Workshop 2

Rug sacada. Pivot en leidende inzichten voor energiecontrole en bewegingscoördinatie.

➟ Gemiddeld niveau

 

🕕16:30 - 18:00 Workshop 3

Uitdagingsreeksen, de grenzen testen.

➟ Gemiddeld en gevorderd niveau

☼ZONDAG - 04 JUNI ☼

🕟14:30 - 16:00 Workshop 4

 De verschillende soorten abrazo voor slides, jumps en lifts. Choreografische effecten

➟ Geavanceerd niveau 

 

Masterclass

🕟16:00 - 17:30 Workshop 5

 Complexe choreografische reeks

➟ Gevorderd niveau semi-professioneel / professioneel

(masterclass, prioritaire professionals, gevorderd niveau afhankelijk van beschikbaarheid)

☼ MAANDAG - 05 JUNI ☼

Open slots voor privélessen.

_________________________________________

 

☼ TARIEVEN 

⮞1 workshop - 25€ / 23€ leden 

⮞2 workshop - 48€ / 45€ leden

⮞3 workshops - 70€ / 65€ leden

⮞4 workshop - 80€ / 75€ leden

⮞5 workshop - 90€⮞Milonga Friday @Tango Factory: 10€/8€ lid
 

☼ INSCHRIJVEN VOOR WORKSHOPS ☼


Wij accepteren alleen inschrijvingen met een partner. Als je geen danspartner hebt, meld je dan aan voor je zoekopdracht op onze website. 

 

Om uw reservering te garanderen gelieve een overschrijving van de workshops op naam van Tango Factory VZW, BE26 3631 8098 1529. Mededeling: WS juan y manuela

(+ workshopnummers: ex 2 en 3, of volledige ws)

 

☼ INFO & INSCHRIJVEN ☼
info@tangofactory.eu
+32 0465 73 80 04
www.tangofactory.eu


☼ LOCATIE ☼
Voltastraat 8, 1050 Elsene

gratis parkeren nr. 6a.

Facebook// TANGO Fabriek 
Instagram// TANGO-fabriek
_________________________________________

 

bottom of page