top of page
neon winter flyer (4).jpg
Seizoen
januari - june 2024

Je zou kunnen denken aan stretchen als iets dat alleen door hardlopers of gymnasten wordt uitgevoerd. Maar we moeten ons allemaal uitstrekken om onze mobiliteit en onafhankelijkheid te beschermen. "Veel mensen begrijpen niet dat stretchen regelmatig moet gebeuren.

Hoewel de naam anders doet vermoeden, is TANGO FACTORY een school op mensenmaat. We zien elke student graag als een deel van onze tangofamilie.

 Onze prioriteit is de kwaliteit van de cursussen, daarom werken we aan 3 aspecten: 

    ​

1 - We hebben een limiet van 10 koppels voor groepscursussen en 5 koppels voor semi-privécursussen. Hierdoor kunnen we elk koppel meerdere keren bezoeken tijdens de lessen, om zowel elk koppel als op individuele basis te adviseren. Daarnaast praten en leggen docenten studenten niet alleen uit, ze dansen ook met ze; 

 

 2- De kwaliteit van onze leraren: ze hebben allemaal een geweldige pedagogische ervaring; 

 

3- De thema's en didactiek van de cursussen zijn van tevoren geprogrammeerd:  we stellen doelen voor elk semester en ontwikkelen deze vervolgens cursus voor cursus gedurende het semester. Met andere woorden, de cursussen worden organisch geprogrammeerd en ontworpen voor het hele semester en niet afzonderlijk van week tot week. Elke cursus bestaat uit twee delen: een eerste technisch deel; een tweede deel gekenmerkt door de ontwikkeling van de figuur waaraan we werken en waarin we de techniek toepassen waaraan in het eerste deel van de cursus is gewerkt. 

bottom of page