top of page

 Huwelijks choreografie 
Een geweldige manier om je gasten te verrassen!

Couple marié Dancing

Waarom jij niet!!!

De opening van het bal door het bruidspaar is een grote klassieker in de romantiek, wat is er mooier dan de liefde van twee mensen geconcretiseerd te zien door een dans in paren.


Het lijkt misschien een fantasie voor je, je bent geen danser, je hebt geen gevoel voor ritme, maar dat is het niet.  Je moet gewoon de sprong wagen.

Mariage

Une équipe de professionnel à votre écoute.

Tango Factory heeft een team van professionals en een dansvloer die tot uw beschikking kan worden gesteld. Samen en op een persoonlijke manier zullen we een choreografie samenstellen die aangepast is aan uw beschikbaarheid en uw sterke punten. Elke choreografie is dus uniek voor elk koppel zoals liefde.

Ons team is gewend aan het onderwijzen van paartjesdansen, in het bijzonder de Argentijnse Tango die de meest complexe maar ook de meest onderscheidene van de sensuele dansen is. Wij verwelkomen een brede waaier van bewegingen en integreren indien u dat wenst elementen die u na aan het hart liggen (gezien in een film of clip: porté, glissade, jeu de passe, enz...). Wij geven u de techniek, de elegantie, het ritme en de klassieke, komische stijl die u wenst. 

info en bedenken

Meer info 

Ons lerarenteam moet het misschien weten:
-De grootte van de dansvloer,
-De oriëntatie van de tafels ten opzichte van de dansvloer?
-De plaats van de hoofdtafel in de zaal. 
-Het type vloer.
-Het soort kleding en schoenen.
-De lichteffecten: jagen bijvoorbeeld?

Video's bekijken

Aan het einde van elke sessie zullen de leraren filmen wat er in de cursus is gedaan. U kunt het dan thuis nog eens doornemen.


Agenda

Privélessen zijn mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. U kunt tot 1 jaar van tevoren lessen boeken voor de beste plaatsen.

 

les formules en tarieven:

10H cursus 550 euro
15H cursus 750 euro

andere opties beschikbaar op aanvraag
Extra uur buiten het arrangement 40 euro

 

Add a Title

Add a Title

bottom of page