top of page
11737972_1100038076692720_42366204292946

Lucas Malec

Gastdocent

Uit Buenos Aires  - Argentinië

 

LUCAS MALES is een muzikant, Tango DJ, danser en docent uit Buenos Aires. Lucas Malec volgde meer dan 20 jaar een opleiding als musicus aan het Conservatorium van Buenos Aires en het Conservatorium van Amsterdam waar hij zijn Master in Compositie behaalde.

 

Hij is een van de oprichters van de "Cuarteto Pannonica" die heeft opgetreden in de meest prestigieuze milonga's van Buenos Aires (sa Salon Canning, Milonga de los Zucca, Mandrilera, enz.) en Europa.

 

Als danser heeft hij informatie verzameld van dansers van topniveau zoals Javier Rodriguez, Alejandra Mantinan, Geraldine Rojas, Ezequiel Paludi, Lorena Ermosida, neemt regelmatig lessen bij hen en verkent een stijl die hem in staat stelt zijn muzikale kennis om te zetten in beweging en expressie binnen de stijl.

 

In amsterdam is hij directeur van "Tinta Roja" Milonga & Tango School , waar hij lessen geeft en vaste gastdocenten ontvangt uit Buenos Aires. Als DJ heeft Lucas Malec 'El Tabernero' ook muziek gedraaid in enkele van de meest prestigieuze milonga's van Buenos Aires en verschillende landen van Europa, en op festivals en marathons in Nederland, België en Frankrijk.

bottom of page