top of page

Flavia Morari

Directie en professeure

Van São Paulo - Brazilië

 

Flavia Morari werd geboren in Brazilië en begon op zevenjarige leeftijd met dansen en begon haar reis naar de tango op twaalfjarige leeftijd.

 

Ze studeerde disciplines als ballet, hedendaags, circus en theater, voordat ze haar tango perfectioneerde in Buenos Aires.

Ze trainde daar met Pibe Avallenida en ook andere maestro's: Chicho, Javier Rodriguez, Mario Morales, Julio Balmaceda, Carolina Boaventura, Aldana Silveyra …

Ze danste in Caminito, in milonga's die over de hele wereld worden erkend, zoals la Viruta, en ontwikkelde haar ervaring in het lesgeven, te beginnen in haar thuisland Brazilië. Na het ontwikkelen van haar dans in Amsterdam, is het vandaag in Brussel waar Flavia besloot haar kennis en levensstijl te delen met het prachtige project Tango Factory.

Van diverse invloeden combineert Flavia's dans een zeldzame technische degelijkheid met totale toewijding. Ze beschikt over een grondige kennis van de diverse technieken, van de meest traditionele salonstijl tot uiterst virtuoze toneeltango, waardoor ze werkt met dansers als John Freddy Galindo, Joaquin Torres, Octavio Fernandez, Santiago Castro …

 

Vandaag stelt ze haar kennis ten dienste van haar dans en studenten, om ze over te brengen op een zowel historische als moderne tango, een onnavolgbare stijl, en last but not least, veel plezier.

bottom of page