top of page

za 04 mrt

|

Elsene

TANGO WEEKEND - voor absolute beginners

WEEKEND 04 & 05 maart 🌞 Geniet van het weekend, kom de tango dansen! Kom genieten van een uniek weekend en duik in de wereld van de Argentijnse Tango. Beleef een ervaring die je zintuigen zal doen ontwaken, vol passie, elegantie en sensualiteit die alleen deze magische dans kan bieden.

Tickets zijn niet te koop
Zie andere evenementen
TANGO WEEKEND - voor absolute beginners
TANGO WEEKEND - voor absolute beginners

Tijd en locatie

04 mrt 2023, 15:00 – 05 mrt 2023, 17:30

Elsene, Voltastraat 8, 1050 Elsene, België

Over het evenement

WEEKEND 04 & 05 maart🌞 Geniet van het weekend, kom de tango dansen! Kom genieten van een uniek weekend en duik in de wereld van de Argentijnse Tango. Beleef een ervaring die je zintuigen zal doen ontwaken, vol passie, elegantie en sensualiteit die alleen deze magische dans kan bieden. Je ontdekt de meest interessante geheimen van zijn bewegingen, muziek en sfeer die over de hele wereld bekend zijn. Ver weg van de Hollywood-clichés, is het een sociale dans van improvisatie die je op veel feesten over de hele wereld kunt oefenen. Deze workshop is opgedragen aan mensen die nog nooit tango hebben gedanst. Als je het al hebt geprobeerd en je de basis wilt onthouden, nodigen we je uit om met ons mee te doen. Deze intensieve weekenden staan in het teken van de dans van de Argentijnse Tango, maar niet alleen dat, we zullen een stukje ontdekken van de rijke en kleurrijke cultuur, muziek en geschiedenis die Tango omringt. 🚢 Ga met ons op reis en ontdek een nieuw universum in de "Tango Factory", meer dan een club, een familie.  Humor, gezelligheid en veel TANGO.

INTENSIF TANGO WEEKEND

Een onvergetelijk weekend vol tango-onderdompeling.

☼ PROGRAMMA ☼

Zaterdag 04 maart: 15:00 tot 17:30 Zondag 05 maart 15:00 tot 17:30

Maximaal 10 koppels!

☼ RATES ☼

🦩De prijs voor deze cursus is 25€ /pers (4u cursus in het weekend)

🦩 Dit tarief is inclusief: De praktijklessen// De video's (via je MAIL-adres als je ze aan het einde van de cursus terug wilt ontvangen)// Proeverij van de Argentijnse mate.

🦩 Een tussendoortje tussendoor.

☼ FAQ ☼

✦ Voor wie zijn deze workshops?

Deze workshops zijn voor iedereen, van elke achtergrond, die Argentijnse tango wil dansen, met weinig of geen ervaring in dans.

✦ Moet ik met iemand mee?

Vanwege de sanitaire crisis Covid 19 raden we je aan om de workshops te volgen met een partner, iemand uit je vriendenkring of familie.

✦ Heb je een speciale outfit nodig?

Er is geen speciale outfit, voel je comfortabel.

☼ INFO & ABONNEMENTEN ☼info@tangofactory.eu∇ +32 0465 73 84

☼ LOCATION ☼✦ Voltastraat 8, 1050 Elsene

GRATIS PARKEREN!

Facebook// TANGO Fabriek  Instagram// TANGO Fabriek

Deel dit evenement

bottom of page