top of page
01e  JULI

Voor het eerst in België!!!
We zijn verheugd om die geweldige muzikanten in onze stad met hoge kwaliteit en ervaring in de tango-escene te brengen.  

Sexteto Visceral zal optreden  bij de gelegenheid  van zijn Europese Tour 2017, met zijn nieuwe album "Milonga de mis amores".
Sexteto Visceral is actief sinds 2011 en is een van de meest opvallende groepen van de huidige tangoscene in Buenos Aires.  Het geluid synthetiseert verschillende van de fundamentele stijlen  geïntegreerd  onder een nieuwe conceptuele en esthetische kijk, met veel respect voor de interpretatie van het genre.  Het onderscheidt zich door de virtuositeit van zijn muzikanten en de intensiteit van zijn uitvoeringen.
We zullen genieten van een programma dat bestaat uit opmerkelijke werken van de meest emblematische auteurs van de tangogeschiedenis: Troilo, Pugliese, D'Arienzo, Piazzolla en Salgán, onder anderen.
De groep heeft zes typische tango-instrumenten en tegelijkertijd een bijna ongekende formatie van solistsextet waarin geen van hen wordt herhaald, waardoor elk lid in zijn rol creatieve vrijheid en persoonlijkheid krijgt.  Daarnaast rekent het op de vertolkingskwaliteit van zangeres Hernán Fernández.
Momenteel heeft de groep er drie uitgebracht  albums:  Mordiendo el suelo  (2013), Champagne Tango (2015) en Milonga de mis amores (2017).  Het is intensief betrokken geweest bij de milonga's en theaters in Buenos Aires en is gekozen als hoofdact op de internationale tangofestivals in Edinburgh, Toulouse, Bormes-les-Mimosas en Zürich.

PLANNING

22:00 - 03:00: Milonga

Concert van Sexteto Visceral

Dj.?

PRIJS

12€  


 

Info & abonnement
info@tangofactory.eu

(+32) 0465 73 80 04

bottom of page