top of page

vr 27 jan

|

Tangofabriek

LA PRAKTIJK

Elke 2e, 3e en 4e vrijdag. VAN 21:00 TOT 22:00 LA PRACTICA is al een traditie bij "Tango Factory", het heeft alles om je tango te "balanceren". Er komen nieuwe onderwerpen op onze praktijk. Ons team kijkt er naar uit om je weer te zien, kom eens kijken!

Inschrijving is gesloten
Andere evenementen bekijken
LA PRAKTIJK
LA PRAKTIJK

Tijd en locatie

27 jan 2023, 21:00 – 22:00

Tangofabriek, Rue Volta 8, 1050 Elsene, België

Over het evenement

LA PRAKTIJK

Elke 2e, 3e en 4e vrijdag.

VAN 21:00 TOT 22:00

LA PRACTICA is al een traditie bij "Tango Factory", het heeft alles om je tango te "balanceren". Er komen nieuwe onderwerpen op onze praktijk. Ons team kijkt er naar uit om je weer te zien, kom eens kijken!

☼ BEGELEIDE PRAKTIJK ☼

De practica is de tempel waar we kunnen analyseren, bewegingen kunnen proberen, van rol kunnen veranderen... zonder codes zoals we die in de milonga hebben. De volgers kunnen ook de leiders uitnodigen. Een sociale en gedeelde plek, altijd in een ontspannen studiesfeer.

🦩 21:00 - 21:15

De eerste 15 minuten zijn gratis voor vrij oefenen en opwarmen. Deze tijd zal ons ook toelaten u te verwelkomen en de inzendingen te verzorgen.

🦩 21:15 - 22:00

Op dit moment zullen de deuren alleen gesloten zijn voor de deelnemers van de praktijk.

Begeleide praktijk. Deze oefening zal in tweeën worden verdeeld:  Eerste 15 minuten looptechniek. We willen je aanmoedigen om jezelf te wijden aan het lopen van de basis van de tango. Als je regelmatig en gewetensvol oefent, zie je een enorm verschil in de kwaliteit van je dans.

Tweede deel: 20 minuten creatieve ontwikkeling. Elke vrijdag wordt er een challenge voorgesteld om de creativiteit te stimuleren en out of the box te komen.

In de laatste 10 minuten zullen we bij u zijn om vragen te beantwoorden en u te helpen bij uw verkenning van bewegingen.

_________________________________________________________

Oefenen7€/4€ voor Tango Factory-leden

De milonga is inbegrepen.

☼ INFO & ABONNEMENTEN ✦ info@tangofactory.eu✦ +32 0465 73 84

☼ LOCATIE ☼✦ Voltastraat 8, 1050 Elsene

GRATIS PARKEREN!

Facebook// TANGO-fabriek  Instagram// TANGO-fabriek

Deel dit evenement

bottom of page