top of page

za 18 mrt

|

Elsene

CURSUS: NIVEAU 2

Ervaring: 6 maanden tot 1 jaar

Tickets zijn niet te koop
Zie andere evenementen
CURSUS: NIVEAU 2
CURSUS: NIVEAU 2

Tijd en locatie

18 mrt 2023, 15:00 – 16:20

Elsene, Voltastraat 8, 1050 Elsene, België

Over het evenement

LEVEL 2

In deze cursus leer je creatief en vrij te dansen, je lichaamsbewustzijn en aandacht voor anderen te versterken in de verbinding van de abrazo (omarming), de schoonheid en kracht van je lichaam tot uitdrukking te brengen en naar muziek te luisteren om je te laten inspireren door zijn aantekeningen. Deze cursus is bedoeld voor mensen die de absolute beginnerscursus en alle andere niveaus al hebben gevolgd.

De klas wordt opgedeeld in 3 delen:

  • Oefeningen van individuele technieken of begeleidingstechnieken.
  • Het hoofdgerecht, aanleren van bewegingen, sequenties, etc...
  • Gebruik van de sequenties die tijdens de cursus te zien zijn in een muzikale compositie die aan het einde van het seizoen wordt gepresenteerd.

-------------------------------------

NIVEAU 2

Nous vous apprendrons à danser de manière créative et libre, à reforcer your conscience Corporelle et votre attention aux autres dans la connexion de l'Abrazo (étrainte), à exprimer la beauté et la force de votre corps et à écouter de la musique pour vous inspirator de ses notities. Het adres van het personeel is altijd déjà suivi als het gaat om absolute debutanten en voor iedereen op niveau.

Le cours sera divisé en 3 partijen :

  • Oefeningen van individuele technieken of begeleidingstechnieken.
  • Le cours principal, apprentissage de mouvements, séquences, etc...
  • Gebruik van de reeksen die worden weergegeven in een muzikale compositie die aanwezig is in het einde van het seizoen.

--------------------------------------------------

NIVEAU 2

We leren je creatief en vrij te dansen, je lichaamsbewustzijn en aandacht voor anderen te versterken in de verbinding van de abrazo (omhelzing), de schoonheid en kracht van je lichaam uit te drukken en naar muziek te luisteren om je te laten inspireren door de noten ervan. Deze cursus is bedoeld voor mensen die de absolute beginnerscursus en alle andere niveaus hebben gevolgd.

De les bestaat uit 3 delen:

  • Oefeningen van individuele technieken of begeleidingstechnieken.
  • De hoofdcursus, het leren van bewegingen, sequenties, etc..
  • Gebruik van de sequenties gezien tijdens de cursus in een muzikale compositie die zal worden gespeeld op het einde van het seizoen.

Feestdagen/ Congés / Vakantie

Deel dit evenement

bottom of page